دکوراسیون اداری مینیمال

6 اردیبهشت 1400 - 16:05
مبلمان اداری فضا گویا

دکوراسیون اداری مینیمال یکی از انواع سبک‌هایی است که این روزها طرفداران بسیاری پیدا کرده. این سبک در عین اینکه هزینه کمی بر روی دست مدیران می‌گذارد، ساده و زیبا است و کمتر باعث پرت شدن حواس کارمندان می‌شود. همچنین می‌تواند انرژی بیشتری را در افراد ایجاد کرده و درنهایت باعث بالا رفتن کارایی شود. اگر به این سبک چیدمان علاقه‌مند هستید یا می‌خواهید بدانید که چگونه یک دکور مینیمال داشته باشید، خواندن این مقاله می‌تواند کمکتان کند.

دکوراسیون مینیمال به چه معنا است؟

حتماً به‌خوبی می‌دانید که این روزها طراحی‌های داخلی و دکوراسیون، اغلب بر اساس سبک‌ مینیمال انجام می‌شود تا بتواند زیبایی بیشتری داشته باشد و این امر چه در ادارات و چه در منازل، قابل اجرا است. در این میان، سبک مینیمال اداری، یکی از نمونه سبک‌هایی است که می‌توان آن را زیرشاخه سبک مدرن دانست. در این سبک، همه‌چیز در عین سادگی اجرا می‌شود و از شلوغی سبک‌های کلاسیک کاملاً فاصله دارد. همان‎طور که در ادامه، ویژگی‌های این سبک را خواهید خواند، متوجه می‌شوید که این سبک کاملاً براساس سادگی انجام می‌شود و از لوازم غیرضروری در آن استفاده نمی‌کنند.

استفاده از این سبک در ادارات باعث می‌شود تا کارمندان با آرامش بیشتری فعالیت خود را ادامه دهند و از آنجا که هیچ لوازم غیرضروری در آن جایی ندارد، از پرت شدن حواس جلوگیری می‌شود. به همین دلیل است که یکی از سبک‌های محبوب برای محیط‌های کاری، همین سبک مینیمال اداری است.

دکوراسیون مینیمال اداری چیست

عکسی از دکوراسیون مینیمال اداری

 چگونه محیط کار را به سبک دکوراسیون مینیمال بچینیم؟

برای اینکه بتوانید محیط کاری یا اداره خود را به سبک مینیمال اداری بچینید، مهمترین اقدامی که باید انجام بدهید این است که با قواعد آن به‌خوبی آشنا باشید. در ادامه، با مهمترین نکات در این زمینه آشنا می‌شوید.

 مبلمان مناسب در دکوراسیون اداری مینیمال 

فراموش نکنید راز سبک مینیمال اداری در سادگی است، پس هرگز از مبل‌های بزرگ و پر از زرق و برق استفاده نکنید. مبلمانی که تهیه می‌کنید باید به حد و اندازه‌ای باشد که جای زیادی اشغال نکند. می‌توانید روی مبلمان مینیمال مدولار سرمایه‌گذاری کنید که هزینه زیادی نیز نیاز ندارد. بهتر است سعی کنید مبلمانی انتخاب کنید که تنها جنبه کارایی داشته باشد. پایه‌های کوتاه و ارتفاع کم، استفاده از اشکال هندسی نیز می‌تواند یک نکته مهم برای رسیدن به مبلمانی متناسب با سبک مینیمال باشد.

 رنگ در دکوراسیون مینیمال اداری 

گام اول برای رنگ در این سبک، آن است که از فکر رنگ‌هایی مانند قرمز، طلایی یا رنگ‌های براق بیرون بیایید. پالت رنگی منتخب برای طراحان این سبک، رنگ‌های خنثی مانند مشکی، بژ، خاکستری، طوسی و خاکی است که می‌توانید آن‌ها را در پس‌زمینه سفید پخش کنید. با این همه، رنگ مناسب برای فضای اداری مینیمال را می‌توان سفید یا رنگ‌های بسیار روشن دانست که فقط چند درجه با سفید تفاوت دارند. البته اگر تصور می‌کنید این پالت کمی یکنواخت است، می‌توانید از رگه‌های رنگ‌هایی مانند صورتی یا آبی پاستیلی نیز بهره ببرید. 

 نورپردازی دکوراسیون مینیمال اداری

درست است که نورپردازی در دکوراسیون اداری مینیمال از جایگاه بسیار ویژه‌ای برخوردار است؛ اما توجه به دو نکته در این زمینه بسیار اهمیت دارد:

  • استفاده از نور طبیعی روز نسبت به هر نوع نورپردازی دیگری ارجحیت دارد. به همین دلیل، بهتر است از پنجره‌های بزرگ با پرده نازک یا بدون پرده بهره ببرید تا بیشترین نور ممکن وارد اتاق شود. این نور، هم سرزندگی را برای کارکنان به همراه دارد، هم می‌تواند نور موردنیاز را تأمین کرده و مصرف انرژی را کاهش دهد.

  • هر نوع نورپردازی در صورت نبود نور طبیعی، تنها جنبه کاربردی دارد. در این سبک نباید از چراغ‌ها و لوسترهای سنگین استفاده کنید؛ بلکه لازم است از چراغ‌های مخفی یا لوسترهایی کمک بگیرید که اشکال هندسی منظمی دارند و می‌توانند نور محیط را فراهم کنند.

 استفاده از پارتیشن اداری در طراحی مینیمال اداری

اگر از سبک مینیمال بهره می‌برید و فضای کار شما پلان باز است، به فکر دیوارکشی در محیط کار برای جداسازی کارمندان از یکدیگر نباشید. این کار باعث شلوغ شدن و کوچک شدن محیط شده و از طراحی مینیمال دور خواهید شد. برای این کار، از پارتیشن استفاده کنید. مخصوصاً پارتیشن‌ شیشه‌ای می‌تواند در این زمینه به شما کمک کند.

 استفاده حداقلی از اکسسوری در طراحی مینیمال 

یک قانون مهم را به یاد داشته باشید. اکسسور‌ی‌هایی که تنها جنبه زیبایی دارند، به هیچ عنوان با سبک مینیمال اداری همخوانی ندارند. این بدان معنا است که باید سعی کنید چیدمان زیبا را تنها با لوازمی انجام دهید که از آن‌ها در طول روز استفاده می‌کنید، مبلمان سنگین یا آباژورها را فراموش کنید و از تندیس‌ها و تابلوهای پر از نقش و نگار کمک نگیرید. 

چگونه محیط کار را به سبک دکوراسیون مینیمال بچینیم

عکسی از نحوه استفاده از اکسسوری در طراحی مینیمال

 نحوه چیدمان ست اداری رومیزی در دکوراسیون مینیمال 

مانند هر بخش دیگری در اتاق کارتان، از قرار دادن لوازم غیرضروری بر روی میز باید خودداری کنید. لوازم‌التحریری که بر روی میز می‌گذارید یا رایانه‌‌تان نباید جنبه زیبایی داشته باشد و بهتر است تمام وسایلتان کاربردی باشند. بهتر است از شلوغ کردن میز بپرهیزید و تنها با چند وسیله محدود، میز خود را بچینید. 

 سقف در دکوراسیون اداری به سبک مینیمال 

برای سقف بهتر است رنگ سفید را انتخاب کنید. این کار، هم باعث بزرگ دیده شدن فضا می‌شود و هم در راستای سبک مینیمال است. بهتر است هیچگونه کنده‌کاری یا طرح‌های برجسته روی سقف کار نکنید و با یک لوستر ساده یا چراغ‌های توکار، زیبایی سقف را دو چندان کنید.

 استفاده از کاغذ دیواری و دیوارپوش به شیوه مینیمال

کاغذدیواری باید کاملا ساده و هم‎راستای رنگ اصلی دکوراسیون باشد. با این حال برای اینکه بتوانید آن را از یکنواختی دور کنید، بهترین اقدام آن است که تلاش کنید یک کاغذ دیواری تک‎رنگ انتخاب کنید و نهایتاً با بافت‌های مختلف، آن را از سادگی دور کنید.

تصویری از نحوه استفاده از کاغذ دیواری در طراحی مینیمال

 طراحی اتاق کار مدیریت به شیوه مینیمال

برای اتاق مدیریت بهترین انتخاب، رنگ‌های خنثی مانند طوسی و سفید یا خاکی و سفید است. می‌توانید با یک میز ساده ولی چوبی، آن را تکمیل کنید. از پرده‌های بلند و ساده بهره ببرید و سعی کنید میز را با چند قلم جنس مینیمال بپوشانید. از میزها و صندلی‌های ساده برای مراجعان کمک بگیرید و طرح کاغذدیواری را با راه‌های ساده و عمودی انتخاب کنید تا به ارتفاع دیوار کمک کرده باشید.

طراحی دکوراسیون اداری مینیمال به کمک فضاگویا

دکوراسیون اداری مینیمال در عین سادگی، زیبایی خاصی دارد که هم چشم‌نواز است و هم می‌تواند توجه افراد را به خود جلب کند. برای اینکه بتوانید کارایی را بالا ببرید و مانع از پرت شدن حواس کارمندان شوید، بهترین انتخاب همین سبک است، البته به شرط آنکه مراقب باشید همه نکات را به‌خوبی رعایت کنید. با این حال اگر هنوز سؤالی دارید، راه چاره شما نزد متخصصان و مشاوران ما است. همین الان تماس بگیرید و برای داشتن یک دکوراسیون ایده‌آل با ما همراه شوید.
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
نظرات و امتیاز کاربران
به این صفحه امتیاز دهید
rate