صندلی مخصوص کمردرد یکی از مهمترین تجهیزات برای محیطهای کاری است که افراد به مدت طولانی پشت میز مینشینند. این صندلیها در واقع زیرمجموعه صندلی اداری ارگونومیک هستند که متناسب با وضعیت جسمی افراد مبتلا به دیسککمر تنظیم میشوند. در ادامه به معرفی ویژگیهای صندلی اداری مخصوص دیسککمر و نکات مهم در انتخاب و استفاده از آنها خواهیم پرداخت.
اغلب افراد در شبانهروز حدود 8 ساعت پشت میزکار قرار میگیرند و روی صندلی مینشینند. اگر نحوه نشستن و نوع صندلی استاندارد نباشد، در نهایت با مشکلاتی از قبیل کمردرد، زانودرد و موارد مشابه روبرو خواهند شد. بههمیندلیل، خرید صندلی اداری مناسب دیسک کمر که مانع از آسیبهای جدی به بدن میشود یک امر ضروری خواهد بود. جالب است بدانید که برای کاهش خستگی و کمردرد ناشی از نشستن طولانی، علاوه بر استاندارد بودن صندلی، لازم است تا از میز اداری استاندارد نیز استفاده کنید. اگر قصد خرید صندلی طبی مخصوص کمردرد دارید، لازم است به چند ویژگی در آنها دقت داشته باشید:
یکی از مهمترین بخشها در صندلی اداری دیسککمر، تکیهگاه آن است. پشتی یا تکیهگاه این صندلیها باید حالت S داشته باشد تا گودی کمر را پوشش دهد. علاوهبراین، بهتر است صندلیهایی را انتخاب کنید که پشتی شانه و گردن را پشتیبانی کنند. دراینصورت بدن در حالت استاندارد قرار میگیرد و به شانهها نیز فشار وارد نمیشود.
از دیگر ویژگیهای تکیهگاه صندلی اداری مخصوص کمردرد، قابلیت تنظیم زاویه تکیهگاه است. بعد از چند ساعت نشستن پشت میز بدن نیاز به استراحت دارد. بههمیندلیل، بهتر است صندلیهایی را انتخاب کنید که زاویه تکیهگاه آنها قابل تغییر باشد و بتوانید آن را برای استراحت به عقب بخوابانید.
نکته بسیار مهم بعدی، عرض تکیهگاه است. متناسب با ویژگیهای جسمی فرد باید صندلی را انتخاب کنید که عرض تکیهگاه از اندازه پشت فرد بیشتر باشد. به عبارت دیگر، بدن باید کاملا روی صندلی قرار بگیرد تا فشار به آن وارد نشود. در حالت استاندارد عرض این صندلیها 32 تا 36 سانتیمتر درنظر گرفته میشود.
افرادی که با مشکلات جسمی از قبیل کمردرد و دیسککمر مواجه هستند، باید به چرخهای صندلی دقت زیادی داشته باشند. چون استاندارد نبودن چرخ باعث تکانخوردنهای غیرطبیعی صندلی شده و به کمر فشار وارد میشود. پیشنهاد میکنیم، صندلیهایی را انتخاب کنید که دارای 5 چرخ باشند تا وزن بدن را براحتی تحمل کنند.
تصویری از صندلی مخصوص کمردرد
غیراستانداردبودن حالت پاها در زمان نشستن تاثیر مستقیم بر کمردرد دارد. بههمیندلیل، بهتر است صندلیهایی را برای افراد دارای دیسککمر و کمردرد انتخاب کنید که ارتفاع آنها قابل تنظیم باشد. در حالت استاندارد، در زمان نشستن روی صندلی کف پا باید کاملا صاف روی زمین قرار بگیرد. به طور دقیق نمیتوان گفت ارتفاع استاندارد برای پایه صندلی چقدر است، چون بر اساس قد افراد باید تنظیم شود.
تصویری از صندلی اداری مخصوص دیسک کمر
یکی دیگر از فاکتورهای مهم، دسته صندلی است. برای جلوگیری از فشار به کمر باید تمام بدن در حالت استاندارد و ریلکس قرار بگیرد. بههمیندلیل، حتما صندلی را انتخاب کنید که ارتفاع دستههای آن قابل تنظیم باشد. بهتر است به جنس روکش دستهها نیز توجه شود. برخی از صندلیها دستههای بسیار زبر دارند و باعث آسیب به پوست میشود.
دقت داشته باشید که نحوه استفاده از صندلی به اندازه انتخاب آن اهمیت دارد. بعد از خرید صندلی مخصوص دیسککمر، بهتر است به چند نکته مهم زیر توجه داشته باشید:
بر اساس آنچه در طول متن اشاره شد، صندلی دیسککمر باید ارتفاع و تکیهگاه قابل تنظیم داشته باشد. علاوهبراین، پنج چرخ آن باید به بتواند وزن بدن را تحمل و در جهتهای مورد نظر براحتی حرکت کنند. نشیمن صندلی نیز باید لبههای گرد و خمیده به جلو داشته و عرض آن از مفصل ران بیشتر باشد. ما در مجموعه فضاگویا انواع صندلی اداری ارگونومیک برای کمردرد و دیسککمر را با بهترین متریال فراهم کردهایم. این صندلیها همگی استاندارد بوده و در طرح و رنگهای متنوع تولید شدهاند. جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان قبل از خرید میتوانید با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید.
سوالات متداول
1) هنگام خرید صندلی اداری مخصوص کمر درد به چه نکاتی باید توجه کرد؟
تکیه گاه قابل تنظیم و استاندارد، داشتن پنج چرخ مقاوم، قابلیت تنظیم تکیه گاه و ارتفاع صندلی و دسته های مناسب و قابل تنظیم از جمله مهم ترین نکاتی است که باید در هنگام خرید صندلی اداری مخصوص کمردرد به آنها توجه کرد.
2) ارتفاع صندلی مناسب برای کمردرد چقدر است؟
درواقع ارتفاع استانداردی وجود ندارد و ارتفاع صندلی باید براساس قد افراد قابل تنظیم باشد. اما پاها باید به طور کامل روی زمین قرار گرفته و زاویه پشت زانو و ران 90 تا 100 درجه باشد.