امروزه استفاده از پارتیشن ها راه حلی ساده و آسان برای ساخت فضاهای اختصاصی در یک محیط عمومی است. تنوع متریال و طراحی باعث شده است که این محصول در میان مصرف کنندگان از محبوبیت بالایی برخوردار شود. نحوه نصب و اجرای پارتیشن صنعتی را در این مقاله مورد بررسی قرار می دهیم.
یکی از محبوب ترین متریال ها که امروزه می توان در اکثر فضاهای اداری، صنعتی و یا حتی مسکونی مشاهده نمود، پارتیشن ها هستند. وسعت طراحی و متریال مصرفی در تولید این محصول به آن کاربری بسیار گسترده ای بخشیده است. به طوری که امروزه به سادگی می توان پارتیشن ها را در تنوع رنگی و ظاهری بسیار در اکثر مکان ها مشاهده نمود.
اما بیشترین کاربرد این محصولات در فضاهای صنعتی و اداری است. جداسازی بخش های مختلف یک اداره و یا یک کارخانه با پارتیشن علاوه بر ایجاد زیبایی بصری به آن کاربری فوق العاده ای می دهد. در صنایع از این محصول بیشتر برای جداسازی بخش های ماشین آلات از بخش اپراتورها استفاده می شود.
از مهمترین مزایایی که باعث می شود تا از پارتیشن ها جهت جداسازی فضاها در صنایع استفاده شود نوع طراحی ویژه این محصولات است. با نصب توری های فلزی یا شیشه در قسمتی از پارتیشن ها به سادگی می توان فضایی محسور و جدا از بخش ماشین آلات در نظر گرفت و هم می توان به سادگی این بخش توسط اپراتورها زیر نظر گرفته شود. مشخص بودن بخش تاسیسات و سیم کشی و کابل ها نیز از دیگر مزایایی ویژه این محصول است.
نحوه نصب و اجرای پارتیشن صنعتی کاری تخصصی و فوق العاده فنی است. این کار باید حتما توسط نصاب انجام شود. از مهمترین ویژگی های پارتیشن صنعتی استحکام بالایی این محصول است. عایق بودن در برابر صدا و حرارت نیز از دیگر ویژگی هایی است که پارتیشن صنعتی باید حتما داشته باشد. نحوه نصب و اجرای پارتیشن صنعتی با سادگی در نصب و سهولت در جابجایی به آن ویژگی بسیار مثبتی می دهد.
مزایای استفاده از پارتیشن صنعتی
آخرین مطالب تکمیلی مبلمان اداری مدرن شرکت فضاگویا را در این بخش دنبال نمایید
پارتیشن های صنعتی در انواع مختلفی با متریال های گوناگون تولید می شوند. این ویژگی کمک می کند تا بتوان از این محصول در مکان های مختلف با توجه به نیاز و نوع شرایط محیطی استفاده نمود.
برای این که نصب و اجرای پارتیشن صنعتی به درستی صورت گیرد نیاز است که ابتدا به چند نکته مهم توجه شود.
انواع پارتیشن صنعتی
برای اندازه گیری فضا باید محل نصب و اجرای پارتیشن صنعتی را به دقت اندازه گیری نمود. این مقدار همان فاصله طولی پارتیشن است. مرحله بعدی در نحوه نصب و اجرای پارتیشن صنعتی انتخاب نوع پارتیشن برای این مکان است. توجه نمایید که پارتیشن ها در متریال های مختلفی تولید می شوند. این متریال ها بسته به شرایط محل ممکن است تغییر نماید. به عنوان مثال از پارتیشن های چوبی در محیط هایی که رطوبت از حد مطلوب بالاتر است نمی توان استفاده نمود. استفاده از افراد ماهر به شما کمک می کند تا در انتخاب نوع پارتیشن و همچنین متریال آن دقت بیشتری داشته باشید.
نحوه نصب و اجرای پارتیشن صنعتی در محیط های مختلف با کمی تفاوت از یکدیگر صورت می گیرد. برای این که نحوه نصب و اجرای پارتیشن صنعتی به خوبی انجام شود و هیچ گونه مشکلی در اجرای آن صورت نگیرد بهتر است قبل از شروع به کار محل نصب را از هرگونه آلودگی و رطوبت خالی کنید. این عوامل باعث می شوند تا بعد از نصب پارتیشن ها به درستی در محل خود قرار نگیرند و عملا زحمات شما به هدر خواهد رفت. فراموش نکنید بعد از انجام مراحل حتما پارتیشن های نصب شده را شستشو و ضدعفونی نمایید. برای این کار حتما از دستمال مرطوب با مواد ضد عفونی کننده یا الکل استفاده نمایید.
بعد از اطلاع از نحوه نصب و اجرای پارتیشن صنعتی نوبت به نگهداری این محصولات می شود. چند نکته مهم را در زمان نظافت این محصولات هرگز فراموش نکنید.
نحوه نظافت پارتیشن صنعتی
در صورتی که خود اقدام به نصب پارتیشن در محل مورد نظر می کنید حتما قبل از شروع از نحوه نصب و اجرای پارتیشن صنعتی اطلاعات دقیقی کسب نمایید. اما در صورتی که از نصاب برای این کار استفاده می کنید باید بدانید که عواملی مختلفی بر قیمت نصب تاثیر می گذارد.