دکور مغازه کفش فروشی

23 بهمن 1402 - 09:53
مبلمان اداری فضا گویا

دکور مغازه کفش فروشی شما چگونه است؟ تا‌به‌حال به نحوه چیدمان آن فکر کرده‌اید؟ آیا می‌دانید کدام عوامل فروش شما را افزایش می‌دهند و کدام‌ مسائل مشتریان را از شما دور می‌کند؟ چه مواردی را برای چیدمان در نظر گرفته‌اید؟ ما در این مقاله ایده‌های جذابی را برای چیدمان دکوراسیون مغازه کفش فروشی به شما معرفی می‌کنیم.

1. پارتیشن بندی فضا در فروشگاه های کفش

در فروشگاه‌های کفش اغلب محصولات مختلفی به فروش می‌رسند. کیف، کفش بچگانه، محصولات اسپرت و مجلسی از جمله این محصولات محسوب می‌شوند. پارتیشن بندی یکی از راه‌هایی است که به شما کمک می‌کند هر بخش را از قسمت دیگر جدا کنید؛ به این ترتیب تمرکز خریداران حفظ می‌شود و در میان محصولات سردرگم نمی‌شوند. آن‌ها برای خرید به بخش مورد نظر می‌روند و به این ترتیب وقت بیشتری را در مغازه شما می‌گذرانند.

دکور مغازه کفش فروشی

عکسی از پارتیشن‌بندی مغازه کفش فروشی

2. استفاده از کمد در مغازه کفش فروشی 

فروشنده‌های کفش ناچارند محصولات بسیاری را تهیه کنند و در انبار بگذارند. اگر شما انبار ندارید اصلاً نگران نباشید، می‌توانید از یک کمد استفاده کنید و این محصولات را در آن قرار دهید. در صورتی که انبار دارید می‌توانید از کمد برای جایگزین کردن محصولات پرفروش استفاده کنید تا مجبور نباشید برای هر محصول به انبار بروید. حتی می‌توانید برخی محصولات اضافی مانند جعبه‌ها، پاشنه کش یا هر محصول دیگری را در این کمدها قرار دهید. این کمدها به‌نحوی طراحی شده‌اند که محصولات درون آن‌ها دیده نمی‌شود؛ در نتیجه در نظم بخشیدن به فروشگاه کمک شایانی می‌کنند. 

3. میز پیشخوان کفش فروشی

کفش فروشی‌ها نیاز به میز پیشخوان دارند تا بتوانند بسیاری از ابزار کار خود را روی آن قرار دهند. اگر فروشگاه شما فضای بزرگی دارد می‌توانید از پیشخوان ویترین‌دار استفاده کنید و لوازم جانبی و اکسسوری را درون آن قرار دهید. دقت کنید که باید این پیشخوان بخش بلندی داشته باشد تا بسیاری از ابزار کار شما را از معرض دید مشتری دور نگه دارد. معمولاً اکسسوری‌های فراوانی برای کفش فروشی وجود ندارد؛ بنابراین میز پیشخوان ساده بهترین گزینه برای شما است.

4. قفسه بندی کردن فروشگاه کفش 

نمی‌توانید فروشگاه کفش فروشی را بدون قفسه بندی تصور کنید. در این صورت کفش‌ها نامنظم روی یکدیگر ریخته شده‌اند و پیدا کردن هر نمونه کفش ممکن است مدت بسیاری طول بکشد. قفسه‌ فروشگاهی به هر شکلی که باشد به شما کمک می‌کند کفش‌‌ها را مرتب و بر اساس دسته‌بندی در جای خود بچینید. به این ترتیب هم کفش‌ها بهتر در معرض دید مشتری هستند و هم به‌راحتی می‌توانید نمونه مورد نظر را برای تست کردن در اختیار مشتریان خود قرار دهید.

5. چیدمان شبکه ای فروشگاه کفش 

چیدمان در کفش فروشی انواع مختلفی دارد که در هرکدام باید به نکات بسیاری توجه و سپس بهترین گزینه را انتخاب کنید. چیدمان شبکه‌ای روشی برای چیدن کفش‌ها است که بیشتر برای فروشگاه‌هایی با فضای بسیار مناسب است.

در این روش قفسه‌ها به صورت راهرو چیده شده‌اند و کفش‌ها به‌نحوی در آن قرار می‌گیرند که مشتری می‌تواند همه کفش‌ها را به‌خوبی ببیند. خریداران نیز در طول مسیر و میان راهروها حرکت و کالای مورد نظر را پیدا می‌کنند. درست است که این روش می‌تواند تعداد زیادی محصول را به نمایش بگذارد؛ اما اگر این تنوع زیاد باشد باعث سردرگمی مشتریان خواهد شد.

6. چیدمان آزاد کفش فروشی 

در این روش هیچ قانونی وجود ندارد و شما متناسب با فضای فروشگاه خود محصولات را می‌چینید. در این سبک که بیشتر برای فروشگاه‌های کوچک مناسب است، هر محصول با فاصله در یک قسمت از فروشگاه قرار می‌گیرد و در معرض دید مشتریان است. خلاقیت در این نوع چیدمان نقش بسیار مهمی دارد؛ اما ممکن است مشتریان گیج و خسته شوند. این روش اگر به‌درستی اجرا نشود نمی‌تواند باعث جلب مشتری شود.

7. چیدمان گردشی یا حلقه ای کفش فروشی 

در این روش شما یک حلقه بسته برای گردش مشتری ایجاد می‌کنید و در مرکز این حلقه محصولات خود را در ویترین وسط مغازه کفش فروشی به نمایش می‌گذارید. محل ورود و خروج مشتری از حلقه مشخص است و مسیر دیگری وجود ندارد.

در مرکز مغازه می‌توانید یک سکو ایجاد کنید که ارتفاع بلندی ندارد و محصولات را روی آن قرار دهید. به این ترتیب مشتریان به‌راحتی و بدون سردرگمی محصولات را بررسی و بهترین گزینه را خریداری می‌کنند. البته دقت کنید این روش باعث می‌شود مشتریان ناچار به حرکت شوند و اگر فردی هدف خاصی از خرید داشته باشد این روش را نوعی اتلاف وقت می‌داند.

8. چیدمان ستونی کفش فروشی

این روش نوعی چیدمان شبکه‌ای با شکلی متفاوت برای فروشگاه‌هایی است که فضای بسیاری ندارند. در این روش قفسه‌ها با فاصله به دیوار تکیه داده می‌شوند و در ستون‌های ایجادشده می‌توانید محصولات را روی آن قرار دهید. این گزینه بیشتر مناسب فروشگاه‌هایی با محصولات زیاد و فضای کم خواهد بود. یکی از مهم‌ترین مشکلات این روش این است که نمی‌توانید همه محصولات را به یک اندازه در معرض دید قرار دهید. شما باید اولویت‌بندی کنید و برخی کفش‌ها را که بیشتر پسندیده می‌شوند در ابتدای فروشگاه قرار دهید. 

9. سقف مغازه کفش فروشی 

سقف کفش فروشی بهتر است از نوع کاذب یا کناف باشد. با سقف کاذب شما این امکان را دارید که در هر کجایی که نیاز داشتید از نورهای مخفی استفاده کنید. با این روش می‌توانید از انواع نورپردازی‌ها بهره ببرید تا هم نور کافی را در مغازه فراهم کنید، هم محصولات بهتر دیده شوند و هم زیبایی فروشگاه خود را دو چندان کنید.

10. نقش صندلی در مغازه کفش فروشی 

مشتریان شما برای امتحان کردن کفش ناچارند روی صندلی بنشینند. اگر در فروشگاه شما صندلی نباشد، خریداران روی زمین چمباتمه می‌زنند و این موضوع به کفش آسیب می‌رساند. همچنین ممکن است با کثیف شدن شلوار و لباس مشتری باعث رنجش آنان شوید. به فراخورِ فضا و تعداد مشتریان از صندلی استفاده کنید و اجازه دهید که مشتری در هنگام امتحان کردن کفش با همراهان خود اندکی بنشیند.

نقش صندلی در مغازه کفش فروشی

نقش صندلی در مغازه کفش‌فروشی

11. نقش مبلمان در فروشگاه کفش 

اگر فضای کافی دارید قسمتی از کفش فروشی خود را یک نیم‌ست زیبا قرار دهید که هم به مشتریان خسته احترام بگذارید و هم به زیبایی دکور خود بیفزایید. مشتریانی که برای خرید کفش به مغازه شما مراجعه می‌کنند اغلب با چند نفر می‌آیند و همراهان گاهی نیاز دارند برای مدتی بنشینند و کمی استراحت کنند. با کمک این نیم‌ست و مبلمان زیبا می‌توانید به بهترین شکل به مشتریان خود اجازه دهید کمی استراحت کنند.

12. نورپردازی در فروشگاه کفش فروشی 

مشتریان زمانی بهتر می‌توانند کفش مورد نظر را انتخاب کنند که نور کافی داشته باشند و بتوانند زوایای مختلف کفش را بررسی کنند. بهترین گزینه نور روز است؛ اما اگر چنین امکانی ندارید از نورپردازی مناسب استفاده کنید. با کمک نورپردازی بخشی از فروشگاه نورانی‌تر می‌کنید تا توجه مشتری جلب شود. شما می‌توانید روی قفسه‌ها نور بتابانید تا به این ترتیب مشتریان بهتر و بیشتر محصولات شما را بررسی کنند.

13. نقش آینه در فروشگاه کفش فروشی 

آینه یکی از مهم‌ترین عناصر کفش فروشی محسوب می‌شود؛ چراکه نیاز است مشتری در هنگام تست کردن کفش آن را از زاویه دیگری غیر از زاویه دید خود ببیند و بهتر تصمیم بگیرد. آیا با اصول استفاده از آینه در دکوراسیون آشنایی دارید؟ یک آینه قدی در چند نقطه به شما کمک می‌کند تا مغازه خود را از لحاظ بصری بزرگ‌تر از چیزی که هست نشان دهید. از طرف دیگر به مشتریان این امکان را می‌دهید تا به‌خوبی کفش را در پای خود بررسی کنند.

14. انتخاب رنگ در دکور کفش فروشی

انتخاب رنگ برای مغازه شما به عوامل مختلفی بستگی دارد. اگر فضای کوچکی دارید بهتر است از رنگ‌‌های روشنی مانند سفید و کرم استفاده کنید. رنگ‌های روشن مغازه را بزرگ‌تر نشان می‌دهند و کفش‌ها با رنگ‌های مختلف بهتر دیده شوند. اگر مغازه شما بزرگ‌تر است از رنگ‌های خنثی مانند طوسی یا بژ بهره بگیرید؛ به این ترتیب زیبایی مغازه شما چند برابر می‌شود. برای اینکه فروشگاه از یکنواختی و سردی این رنگ‌های خنثی نجات پیدا کند می‌توانید رگه‌هایی از رنگ گرم مانند زرد یا قرمز را در آن بپاشید.

انتخاب رنگ در دکور کفش فروشی

انتخاب رنگ مناسب در دکوراسیون مغازه کفش‌فروشی

چیدمان ویترین فروشگاه کفش

چیدمان کفش در ویترین اصلی‌ترین بخش جذب مشتری برای شما محسوب می‌شود. اغلب مشتریان زمانی وارد کفش فروشی می‌شوند که یکی از محصولات پشت ویترین نظر آنان را به خود جلب کند؛ پس سعی کنید کفش‌هایی را انتخاب کنید که با فصل، مناسبت‌ها و مد روز همخوانی کامل داشته باشد. به این ترتیب بهترین گزینه برای جلب مشتری هستید. سعی کنید از شلوغ کردن ویترین مغازه کفش فروشی بپرهیزید و با قرار دادن چند نمونه منحصربه‌فرد مشتریان را ناخودآگاه دعوت کنید تا از سایر محصولات درون فروشگاه دیدن کنند.

ویترین‌ها با یکدیگر تفاوت دارند. ویترین کفش فروشی مردانه با فروشگاهی که محصولات زنانه دارد بسیار متفاوت خواهد بود. بهتر است برای چیدمان هرکدام سلیقه مشتریان خود را در نظر بگیرید و از فاکتورهای جذاب بیشتری در ویترین استفاده کنید؛ به این ترتیب احتمال جذب مشتری افزایش می‌یابد.

برای چیدمان ویترین‌ می‌توانید از متریال‌های مختلفی بهره بگیرید. به عنوان مثال ویترین کفش فروشی ام دی اف یکی از محبوب‌ترین نمونه‎‌هایی است که هم زیبایی خاص خود را دارد، هم شکیل است و هم مقاومت خوبی برای نگهداری از کفش‌ها دارد. از طرف دیگر رنگ‌های قهوه‌ای و متریال‌های چوبی یکی از عوامل جذب مشتری هستند. 

دکوراسیون مغازه کفش ورزشی 

اگر حوزه کاری شما کفش‌های ورزشی است، بهتر است کمی از المان‌ها و فاکتورهای ورزشی را نیز در دکوراسیون مغازه کفش فروشی خود لحاظ کنید. با این کار مشتریانی که قصد خرید چنین دکوراسیونی را ندارند به‌خوبی می‌توانند با دیدن این المان‌ها مسیر خود را تغییر دهند و وقت خود را هدر ندهند. توپ، ساک ورزشی، ست ورزشی، رنگ‌های زرد و آبی یا هر چیزی که مشتری را به یاد ورزش بیندازد می‌‌تواند در دکوراسیون و ویترین شما نقش مهمی را ایفا کند.

 دکوراسیون مغازه کفش بچگانه 

اغلب کفش‌فروشی‌های بچگانه فقط کفش‌های کودکان را به فروش می‌رسانند و هیچ‌گونه اثری از کفش بزرگسالان در ویترین و داخل مغازه آن‌ها وجود ندارد؛ پس می‌توانید با خیال راحت هر آنچه کودکان را جذب می‌کند در دکوراسیون خود لحاظ کنید. رنگ‌های صورتی و آبی، عروسک، بادکنک، صندلی کودکانه یا هر فاکتور دیگری که بتواند ابتدا کودکان و سپس بزرگسالان را جذب کند در دکوراسیون مغازه کفش بچگانه بسیار مهم است. 

 طراحی دکوراسیون فروشگاه کفش فروشی کوچک 

اهمیت چیدمان در دکوراسیون مغازه کوچک کفش فروشی از فروشگاه‌های بزرگ بیشتر است. شما با کمک این دکوراسیون می‌توانید در عین فضای کمی که دارید راحتی را برای مشتریان فراهم کنید. سه فاکتور رنگ‌های روشن و سفید، نور و آینه را فراموش نکنید. ترکیب این سه عامل می‌تواند از لحاظ بصری به بیننده القا کند که در فروشگاه بزرگ و راحتی قرار دارد. سعی کنید از قفسه‌های دیواری و دکوراسیون ستونی بهره ببرید تا نتیجه بهتری بگیرید. میز پیشخوان را تا حد نهایت کوچک کنید و مواردی را که باعث بی‌نظمی می‌شود درون کمدها و قفسه‌هایی قرار دهید که از بیرون دید ندارند. 

 دکوراسیون کفش فروشی شیک

ترکیب همه عوامل در دکوراسیون‌ کفش فروشی شیک باید لوکس و فانتزی باشد. برای چیدمان دکور مغازه کفش فروشی لوکس می‌توانید از تم سفید و طلایی یا نقره‌ای بهره بگیرید. دیوارپوش، کف و قفسه‌ها باید حتماً لوکس و به‌روز باشند. نورپردازی در این نوع دکوراسیون حرف اول را می‌زند.

رنگ‌های گرم می‌تواند در دید مشتری تأثیر بسیاری بگذارد. سعی کنید با تعداد کفش زیاد مشتری را زده نکنید. چند نمونه کفش شیک، گران و فانتزی می‌تواند تأثیری چند برابر بیشتر از یک دکوراسیون شلوغ داشته باشد.

شما دکوراسیون فروشگاهتان را چگونه چیده اید؟

دکور مغازه کفش فروشی تأثیر بسزایی در جذب یا دفع مشتری دارد، شما را از رقبا یک سروگردن جلو می‌اندازد و باعث می‌شود مشتریان خود را از دست بدهید. اینکه چه نوع دکوراسیون، چه متریال و حتی چه نوع قفسه‌بندی انتخاب می‌کنید بسیار اهمیت دارد؛ پس حتماً با نظر یک متخصص خبره در این زمینه شروع به چیدمان کنید تا مطمئن شوید همه امور مطابق با انتظار شما پیش خواهند رفت.

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
نظرات و امتیاز کاربران
به این صفحه امتیاز دهید
rate