مقایسه پارتیشن فریم دار و فریم لس

22 اسفند 1401 - 12:38
مبلمان اداری فضا گویا

مقایسه پارتیشن فریم دار و فریم لس به دلیل تفاوت هایی که در شکل ظاهری، قیمت و استحکام آنها وجود دارد، قبل از انتخاب و اجرا حائز اهمیت است. به همین دلیل باید به ساختار و ویژگی ها و مزایا و معایب هر یک از این دو نوع جداکننده آگاه بود و در نهایت نسبت به انتخاب و خرید اقدام کرد. ما در فضاگویا در ادامه تفاوت های پارتیشن شیشه ای فریم دار و فریم لس یا بدون قاب را ارائه خواهیم داد.

پارتیشن فریم دار بهتر است یا فریم لس؟

در فضاهای کاری و اداری و حتی مسکونی برای بخش بندی سالن های بزرگ و ایجاد فضاهای مستقل بدون تخریب و ساخت و ساز، پارتیشن کاربرد گسترده ای پیدا کرده است. این سازه ها که اغلب دارای بدنه شیشه ای هستند، به صورت تایل های جدا در کنار هم قرار گرفته و اتاق های کاری و غیره را ایجاد می کنند. از نظر شکل ظاهری در برخی از مدل ها، هر یک از تایل ها درون قاب های آلومینیومی قرار گرفته و بعضی دیگر بدون هیچگونه قاب اجرا میشوند. اصطلاحا به این دو مدل پارتیشن های فریم دار و فریم لس گفته میشود. حال سوال این است که کدامیک از این دو مدل پارتیشن گزینه بهتری هستند؟ 
با توجه به اینکه هر یک از این دو نوع پارتیشن مزایا و معایبی دارند، ابتدا به بررسی کامل ویژگی های آنها میپردازیم و در نهایت مقایسه را انجام می دهیم.

مقایسه پارتیشن فریم دار و فریم لس

مقایسه پارتیشن فریم دار و فریم لس

پارتیشن فریم دار چیست؟

پارتیشن های فریم دار نوع پرکاربردی از جداکننده ها هستند که هر تایل درون قاب بسیار مقاوم فلزی قرار میگیرد. برای افزایش کیفیت قاب و جلوگیری از خوردگی با گذشت زمان، جنس قاب ها آلومینیومی در نظر گرفته میشود و از نظر عرض و ضخامت در مدل های مختلف متفاوت هستند. پارتیشن های فریم دار با شیشه های تک جداره و دو جداره در محیط های مختلف اجرا شده و عایق ایده آلی در برابر صوت و حرات به شمار می روند.

پارتیشن فریم دار

پارتیشن فریم دار

پارتیشن فریم لس چیست؟

پارتیشن فریم لس یا بدون قاب همان طور که از نامشان مشخص است، هیچگونه متریال اضافه به جز شیشه روی بدنه آنها به چشم نمیخورد. به همین دلیل سطح کاملا صاف و صیقلی دارند و از نظر جلوه ظاهری گزینه ای بسیار عالی و شیک محسوب میشوند. بر اساس شرایط محیط تایل های شیشه ای به صورت توکار یا روکار ری سقف یا زمین قرار گرفته و با اتصالات مخصوص کاملا در جای خود محکم میشوند. پارتیشن های بدون قاب نیز با شیشه های دوجداره و تک جداره قابل اجرا هستند.

پارتیشن فریم لس

پارتیشن فریم لس

مقایسه کاربرد پارتیشن شیشه ای فریم دار و فریم لس

برای پاسخ دادن به این سوال که پارتیشن فریم لس بهتر است یا فریم دار، ابتدا باید به این سوال پاسخ داد که شرایط محیط نصب آنها چطور است؟ آیا فضای بزرگ و شلوغ با تردد بالا دارید یا دفتر کار کوچک با تعداد نفرات محدود هستند؟ برای افزایش ایمنی محیط، در فضاهای بزرگ و شلوغ بیشتر پارتیشن های فریم دار توصیه میشود. مدل های بدون فریم برای محیط های کوچک و خلوت گزینه ایده آل تری هستند. 
بر همین اساس می توان گفت، در محیط های مسکونی نیز مدل های فریم لس انتخاب مناسب تری هستند و زیبایی و جلوه خوبی نیز دارند. علاوه براین، با توجه به سبک دکوراسیون محیط نصب نیز می توان تصمیم گرفت که کدامیک از این دو پارتیشن بهتر هستند! در مقایسه پارتیشن فریم دار و فریم لس می توان به این نتیجه رسید که برای محیط های کلاسیک مدل های فریم دار و برای فضاهای مدرن مدل های فریم لس انتخاب بهتری خواهند بود.

پارتیشن

پارتیشن

پارتیشن فریم دار مقاوم تر است یا فریم لس؟

یکی از مهم ترین نگرانی ها در انتخاب پارتیشن های فریم لس و فریم دار، میزان استحکام آنها می باشد. دقت داشته باشید که تفاوت پارتیشن فریم دار و فریم لس از نظر استحکام و مقاومت چشمگیر نیست و نوع شیشه به کار رفته و رعایت استانداردها در نصب بیشتر از قاب در این زمینه اثر دارد. اما در حالت کلی وجود قاب های آلومینیومی می تواند استحکام و مقاومت پارتیشن را افزایش  دهد. به همین دلیل است که در محیط های با تردد بالا بیشتر از مدل های فریم دار استفاده میشوند. 
دقت داشته باشید که این حرف به معنای مقاومت پایین پارتیشن شیشه ای فریم لس نیست! قاب های آلومینیمومی می توانند کمی استحکام را بالا ببرند. در هر دو مدل این پارتیشن ها می توان شیشه های سکوریت، لمینت و سندبلاست و غیره را به صورت تک جداره و دوجداره اجرا کرد که تاثیر زیادی بر مقاومت دارند.

مطالب پربازدید ما را از دست ندهید!

مقایسه قیمت پارتیشن فریم دار و فریم لس

از اصلی ترین تفاوت های پارتیشن فریم لس و فریم دار می توان به قیمت آنها اشاره کرد. قاب های آلومینیومی باعث میشوند پارتیشن های قاب دار قیمت بالاتری داشته باشند که کاملا طبیعی است! فلزات قیمت بالایی  دارند  و آلومینیوم یکی از سبک ترین، مقاوم ترین و در عین حال گران ترین فلزات مورد استفاده در صنعت ساختمان سازی و تجهیز آنها می باشد. علاوه بر قاب آلومینیومی، نوع شیشه و تک جداره یا دوجداره بودن آنها نیز بر قیمت تاثیرگذار است و با فرض یکسان بودن این فاکتورها می توان گفت مدل قاب دار گران تر است.

اجرای پارتیشن فریم دار سریع تر است یا فریم لس؟

مساله مهم بعدی که در مقایسه پارتیشن فریم دار و فریم لس باید به آن اشاره کنیم، نحوه اجرا و نصب آنها می باشد. برای تولید و نصب پارتیشن های فریم دار علاوه بر برش شیشه ها، قاب ها نیز باید آماده سازی و در محیط مورد نظر نصب شوند. این در حالیست که در مدل های فریم لس این مرحله حذف شده و تایل ها مستقیم روی زمین قرار میگیرند. به همین دلیل اجرای پارتیشن های فریم دار به زمان بیشتری نیاز دارد.

تفاوت میزان نفوذ نور از پارتیشن فریم لس و فریم دار

در حالت کلی پارتیشن های شیشه ای در مقایسه با مدل های چوبی و فلزی نور و روشنایی را بیشتر از خود عبور می دهند و باعث روشن شدن محیط میشوند. اما لازم است بدانید که قاب فلزی روی تایل های شیشه ای می توانند مانعی در برابر عبور نور محسوب شوند. به همین دلیل محیط هایی که دارای پارتیش های بدون قاب هستند، روشن تر خواهند بود. البته دقت داشته باشید که این تفاوت خیلی چشمگیر نیست.

جمع بندی

بر اساس آنچه در طول متن به عنوان مقایسه پارتیشن فریم دار و فریم لس اشاره شد، این دو مدل پارتیشن تفاوت زیادی با هم ندارند. با استفاده از شیشه های دوجداره سکوریت و لمینت و نصب استاندارد می توان از ویژگی های عایق صوت و حرارت بودن و تامین روشنایی محیط با آنها استفاده کرد. اما استحکام مدل های فریم دار کمی بیشتر از نوع فریم لس است و برای محیط های شلوغ استفاده میشود. از نظر قیمت، زمان اجرا و جلوه ظاهری و عبور نور مدل های فریم لس بهتر از قاب دار عمل می کنند.

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
نظرات و امتیاز کاربران
به این صفحه امتیاز دهید
rate