پارتیشن اداری ام دی اف سه بعدی

26 مهر 1396 - 17:55
مبلمان اداری فضا گویا

برای ساخت پارتیشن های ام دی اف، تمام ساختار و اسکلت آن را از mdf با قطر 16 میلی متر استفاده می کنند. لبه ام دی اف نیز از روکش های لمینیت و با قطر 2 میلیمتر است. برای اتصالات پارتیشن های اداری از رافیکس استفاده می شود. یکی از مزایای پارتیشن های اداری ام دی اف، عدم استفاده از پیچ است. پیچ ها زیبایی پارتیشن را از بین می برد. اما اتصال با رافیکس باعث ظرافت پارتیشن می شود.

پارتیشن اداری

برای ساخت پارتیشن های اداری از ام دی اف هایی با ارتفاع حداکثر 360 سانتیمتر استفاده می شود که متناسب با محیط و فضای نصب، اندازه و ارتفاع آنها متغیر است. این نوع پارتیشن ها مقاومت بالایی دارند و دارای طول عمر بالا و ماندگاری زیادی هستند. یکی از مزایای عمده استفاده از MDF برای ساخت پارتیشن اداری، امکان تعویض شیشه و پرده آن است که توسط شرکت های سازنده انجام می شود.

پارتیشن های اداری ام دی اف سه بعدی

ام دی اف های 3D یا سه بعدی به دلیل زیبایی خاصی که دارند، اغلب برای مکان های به خصوص از قبیل اتاق های جلسه، تالارهای پذیرایی و ... استفاده می شوند. حتی برخلاف تصور بسیاری، پارتیشن های اداری در منازل مسکونی هم می توانند استفاده شوند. بخصوص در اتاق های پذیرایی و نشیمن قرار دادن پارتیشن های سه بعدی، جلوه و نمای خاصی را به فضای خانه می بخشد.

پارتیشن سه بعدی

ویژگی های پارتیشن های اداری MDF سه بعدی

در ساخت پارتیشن های سه بعدی از ام دی اف هایی استفاده می شود که بر روی آنها طرح های سه بعدی استفاده می شود. برخی از طرح های این نوع پارتیشن ها به گونه ای است که با تابش نور مصنوعی بر روی آنها، زیبایی شان دو چندان می شود. پارتیشن های سه بعدی اغلب جنبه زیبایی دارند و تنها برای جدا کردن فضا استفاده نمی شوند. گاهی تنها یک تکه کوچک پارتیشن اداری سه بعدی در قسمتی از فضای اداره یا خانه قرار داده می شود که هدف از آن جدا کردن فضا و ساخت اتاقک نیست، بلکه تغییر دکوراسیون محیط است.

این نوع پارتیشن ها به صورت پوستر و طراحی سه بعدی نیستند. بلکه در آنها برجستگی و فرورفتگی هایی به چشم می خورد. برجستگی ها براساس طرح های از پیش آماده شده اجرا می شود. برای مثال طرح یک گل و یا اشکال هندسی در پارتیشن ایجاد می شود.

پارتیشن اداری ضد صدا پارتیشن اداری آکوستیک

معایب پارتیشن های اداری MDF 3 بعدی

یکی از معایب این نوع پارتیشن ها، مشخص بودن سمت دیگر فضاست. به همین دلیل است که ابزار مناسبی برای ایجاد فضای خصوصی نیست. همچنین صدا به راحتی از بین آنها عبور می کند و از سوی دیگر جای زیادی را نیز اشغال می کند. بنابراین بهتر است از پارتیشن های اداری ام دی اف سه بعدی تنها برای تزئین و آنهم در فضاهای وسیع استفاده شود.

کاربرد پارتیشن اداری سه بعدی

سالن پذیرایی بهترین مکان برای استفاده از این نوع پارتیشن ها می باشد. همچنین اگر در اتاق جلسه یا سالن همایش از پارتیشن اداری ام دی اف 3D استفاده شود، فضا را زیباتر از حد معمول نشان می دهند. یکی از مزایای این نوع پارتیشن ها، امکان قرار دادن وسایل تزئینی کوچک بر روی آنهاست.

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
نظرات و امتیاز کاربران
به این صفحه امتیاز دهید
rate