کاربرد تلویزیون در محیط اداری

29 تیر 1402 - 15:15
مبلمان اداری فضا گویا

استفاده از تلویزیون در محیط اداری یکی از روش‌های مناسب برای جلب رضایت مشتری، افزایش فروش، بهبود شرایط کاری کارمندان و مدیریت بهتر امور است؛ اما در اغلب مواقع نادیده گرفته می‌شود. با کمی تغییر در نحوه مدیریت کسب‌و‌کارها می‌توان از این قبیل تجهیزات در راستای بهبود شرایط کاری استفاده کرد و به آن تنها از جنبه سرگرمی نگاه نکرد. اگر برایتان سوال است که کاربرد تلویزیون در محیط کار چیست، در ادامه این مقاله از فضاگویا همراه باشید.

کاربرد تلویزیون در دکوراسیون اداری

برخلاف تصور اغلب افراد، تلویزیون تنها برای منزل و استفاده از آن فقط برای سرگرمی نیست؛ بلکه به وسیله‌ای مهم در طراحی دکوراسیون اداری تبدیل شده است. در بسیاری از شرکت‌های مدرن و بزرگ این قبیل تجهیزات با اهداف مختلف استفاده می‌شوند که از مهم‌ترین آنها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

کاربرد تلویزیون در سالن انتظار

اگر تجربه انتظار‌کشیدن داشته باشید، قطعا می‌دانید که زمان در این شرایط به‌سختی سپری می‌شود. این مساله در محیط‌های کاری برای مراجعه‌کنندگان بسیار عذاب‌آور است و گاهی منجر به عدم رضایت آنها می‌شود. راهکارهای زیادی برای حل این مشکل وجود دارد که یکی از آنها، استفاده از تلویزیون در اتاق انتظار است. با نصب تلویزیون در این محیط‌ها و پخش تصاویر آرامش‌بخش می‌توان سختی زمان انتظار را برای مراجعه‌کنندگان تا حد مطلوبی کم کرد.

علاوه‌براین، در مطب پزشکان بسیاری از افراد سطح اضطراب و استرس بالایی دارند. به‌همین‌دلیل، بهتر است با پخش تصاویر و ویدئوهای مناسب به بهبود حال روحی آنها کمک کرد. البته در انتخاب تصاویر و ویدئوها، صدای فیلم و نکاتی که در آن ارائه می‌شود، باید دقت زیادی داشته باشید تا نتیجه عکس ندهد. در سالن های انتظار برای افزایش جذابیت محیط، پیش از نصب تلویزیون می توان از انواع مختلف دیوارکوب استفاده کرد.

کاربرد تلویزیون در دکوراسیون اداری

تصویری از تلویزیون در اتاق انتظار

ارائه داده های لحظه ای

کاربرد تلویزیون در محیط کار تا حد زیادی به نوع کسب‌و‌کار و فعالیتی که در آن انجام می‌شود بستگی دارد. به‌عنوان‌مثال، شرکت‌های کارگزاری، طلافروشی، صرافی، شرکت‌های حوزه دیجیتال و آی‌تی، از تلویزیون می‌توانند برای اطلاع‌رسانی داده‌های مورد نیاز به صورت لحظه‌ای استفاده کنند. در شرکت‌های کارگزاری به صورت لحظه‌ای داده‌های مربوط به بورس در تلویزیون نمایش داده میشود و تمام افراد در لحظه اطلاعات را دریافت می‌کنند.

در شرکت‌های آی‌تی و حوزه‌های مربوط به شبکه، مخابرات، برق و غیره در هر لحظه با استفاده از تلویزیون می‌توانند وضعیت سرورها و سایر تجهیزات را مشاهده کنند. صرافی و طلافروشی‌ها نیز از تلویزیون می‌توانند برای مشاهده قیمت طلا، سکه و ارز در لحظه استفاده کنند. توجه کنید که بهترین مکان قراردادن تلویزیون در این مراکز، در سالن های ورودی و یا نزدیک به کانتر است تا افراد بتوانند به محض ورود، اطلاعات را بر صفحه تلویزیون مشاهده کنند.

اطلاع رسانی با تلویزیون در محیط کار

از دیگر موارد استفاده از تلویزیون در محیط‌های اداری و کاری می‌توان به اطلاع‌رسانی با آن اشاره کرد. به‌عنوان‌مثال، زمان برگزاری جلسات، رویدادهای مهم کاری و حتی پیام‌های هشداردهنده در شرایط اضطراری از طریق تلویزیون در اتاق‌ها و راهروهای شرکت می‌تواند اطلاع‌رسانی شود. این موارد تا حد زیادی به سیاست‌های مدیریتی ارتباط دارد، اما با تلویزیون می‌توان حتی تولد کارمندان را به آنها تبریک گفت یا از آنها تقدیر و تشکر کرد.

در بیمارستان‌ها از تلویزیون برای نمایش روند درمان بیماران در اتاق عمل استفاده می‌شود و همراهان آنها در جریان کار قرار می‌گیرند.

برگزاری جلسات آنلاین

اگر برخی از کارکنان شما به صورت دورکاری فعالیت دارند، برای فراهم کردن امکان حضور آنها در جلسات‌کاری می‌توانید از تلویزیون استفاده کنید. همچنین می‌توانید جلسات‌کاری آنلاین را با سایر افراد و شرکت‌ها از طریق تلویزیون پوشش دهید. به‌دلیل بزرگ بودن صفحه‌نمایش‌تلویزیون افراد حاضر در اتاق‌جلسه احساس بهتری خواهند داشت.

استفاده از تلویزیون در محیط کاری

عکسی از استفاده از تلویزیون در جلسات آنلاین

مدیریت بهتر محیط کار با تلویزیون

نصب دوربین‌های مداربسته در بخش‌های مختلف ادارات، شرکت‌ها و محیط‌های کاری به دلایل مختلفی انجام می‌شود. یکی از مهم‌ترین دلایل، نظارت کارکنان در ساعت‌کاری است. در برخی ادارات با قرار دادن یک مانیتور مجزا بروی میز مدیریت و یا با نصب تلویزیون در دفتر مدیریت، می‌توان به صورت لحظه‌ای تمام بخش‌ها را مشاهده و اقدامات مورد‌نیاز را برای بهبود روند‌کار اعمال کرد.

کاربرد تلویزیون در محیط اداری با اهداف بازاریابی

برخی از محیط‌های کاری از قبیل بانک، شرکت‌های بیمه، فروشگاه‌ها از تلویزیون می‌توان در راستای اهداف بازاریابی استفاده کرد. در این شرایط می‌توان خدمات و محصولات مختلف، طرح‌های فروش، تخفیف‌های ویژه و موارد مشابه را از طریق تلویزیون به مراجعه‌کنندگان معرفی کرد.

با کمی خلاقیت می‌توان تلویزیون در محیط کار را به یک ابزار حرفه‌ای برای افزایش فروش و جذب مشتری تبدیل کرد. به عنوان مثال، در فست‌فود و کافه‌ها که اغلب افراد نوجوان و جوان به آن مراجعه می‌کنند، مسابقات ورزشی را با تلویزیون در محیط کارتان پخش کنید. در چند سال اخیر بسیاری از رستوران‌ها و کافه‌ها از این فرصت استفاده کرده و به شدت محبوب شده‌اند.

پخش رویدادهای مهم کاری

برای بهبود روند کار بهتر است کارمندان خود را در جریان رویدادهای مهم قرار دهید. به عنوان مثال، اگر در نمایشگاه‌ داخلی یا بین المللی شرکت کرده‌اید، از مراسم و بخش‌های مهم ویدئو تهیه کنید و از طریق تلویزیون‌های محیط کار آن را با سایر کارمندانتان به اشتراک بگذارید. در صورت لزوم ویدئوی زنده از اتاق کنفرانس و جلسات در تلویزیون‌های اتاق کارمندان پخش کنید. رویدادهایی که در روند کار شما ممکن است تغییر ایجاد کند را از طریق تلویزیون پوشش دهید تا سایر افراد حاضر در محیط کار نیز در جریان آن قرار بگیرند.

کمک به سرگرمی بیشتر کارکنان

برخلاف محیط‌های کاری رسمی و سنتی گذشته، بسیاری از استارت‌آپ‌ها و محیط‌های کاری مدرن به سرگرمی کارکنان توجه ویژه‌ای دارند. چون به‌شدت بر راندمان‌کاری افراد تاثیرگذار است. نقش تلویزیون در ایجاد سرگرمی در محیط اداری بسیار پررنگ است. به عنوان مثال، در اتاق استراحت و بازی می‌توانید فیلم‌های جدید پخش کنید یا وسایل بازی را به آن متصل کنید. اینکه از تلویزیون برای سرگرمی در محیط کار چطور استفاده می‌شود تا‌حد‌زیادی به سیاست‌های کاری، جو محیط، گروه سنی کارکنان بسادگی دارد.

نکات مهم در استفاده از تلویزیون در محیط کار

برای دریافت نتیجه بهتر، لازم است به چند نکته در زمینه توجه داشته باشید:

  • تصاویر و ویدئوهایی در تلویزیون نمایش داده شود که با فرهنگ و شرایط روحی افراد تناسب داشته باشد.
  • در سالن‌های انتظار تا‌حد‌امکان ویدئو بدون صدا و با زیرنویس نمایش داده شود.
  • به ارتفاع و جهت نصب تلویزیون دقت کنید؛ صفحه تلویزیون روبروی صندلی‌های انتظار باشد. علاوه‌براین، در جهتی نصب کنید که نور به طور مستقیم به آن تابیده نشود.
  • به کیفیت صفحه نمایش و ابعاد آن توجه کنید. پخش تصاویر بی‌کیفیت نه تنها سرگرم‌کننده نیست، بلکه باعث آزار افراد می‌شود.

جمع بندی

کاربرد تلویزیون در محیط اداری و کاری به نوع کسب‌و‌کار و سیاست‌های مدیریتی بستگی دارد. در‌حالت‌کلی، از این وسایل می‌توان برای بازاریابی، اطلاع‌رسانی، سرگرمی، نمایش داده‌های لحظه‌ای، پوشش رویدادهای مهم کاری و موارد مشابه استفاده کرد.

سوالات متداول

1) تلویزیون در محیط های اداری چه کاربردی دارد؟

تلویزیون را می‌توان با اهدافی نظیر بازاریابی، نمایش داده های لحظه ای، برگزاری جلسات آنلاین، پخش رویدادهای مهم کاری و همین طور در سالن‌های انتظار استفاده کرد.

2) چه نکاتی را باید هنگام استفاده از تلویزیون در محیط های اداری درنظر گرفت؟

محتوای پخش شده متناسب با فرهنگ و شرایط روحی افراد باشد، تا حدامکان ویدئوها با صدای کم یا زیرنویس پخش شوند، ارتفاع، جهت تلویزیون و کیفیت تصاویر پخش شده استاندارد باشد.

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
نظرات و امتیاز کاربران
به این صفحه امتیاز دهید
rate