پارتیشن پاراوان اداری و کاربردهای آن

28 بهمن 1399 - 14:17
مبلمان اداری فضا گویا

پارتیشن پاراوان اداری و کاربردهای آن در دکوراسیون داخلی ادارات بسیار گسترده و مفید است. در واقع بکارگیری چنین وسیله ای  در فضای داخلی ساختمان های اداری باعث شده است که دیگر شاهد اتاق های کوچک محصور و مجزا نباشیم. در این مقاله قصد داریم تا به طور دقیق به پارتیشن پاراوان و مزایای استفاده از آن در فضای ادارات اشاره داشته باشیم؛ همراه ما باشید.

منظور از پارتیشن پاراوان اداری چیست؟

امروزه در طراحی و دکوراسیون فضای داخلی ادارات به جای ایجاد فضای های اختصاصی مجزا و محصور برای هر یک از کارکنان از وسیله ای برای جداسازی فضاها از یکدیگر استفاده می کنند که در انواع مختلف طراحی و تولید می شود. این وسیله که پارتیشن نام دارد، باعث زیباتر تر شدن فضای داخلی ساختمان شده و به واسطه آن همه کارکنان می توانند در یک فضای اختصاصی با همکاری یکدیگر کار کنند. همانطور که اشاره شد، پارتیشن ها را میتوان بر حسب جنس، نوع و نحوه کارکرد آن ها به دسته های مختلف تقسیم بندی نمود که پارتیشن پاراوان اداری و کاربردهای آن به عنوان یکی از محبوب ترین گزینه ها در این دسته جای می گیرد. این نوع پارتیشن به صورت متحرک برای تفکیک بندی فضا طراحی شده و میتوان از مزایای بیشمار آن در اماکن اداری که با محدودیت فضا مواجه هستند برای حفظ حریم شخصی افراد بهره مند شد.

پارتیشن پاراوان اداریپارتیشن پاراوان اداری

مزایای پارتیشن پاراوان اداری و کاربردهای آن

پارتیشن پاراوان اداری و کاربردهای آن در محیط ادارات، شرکت ها و سازمان های مختلف بسیار متنوع بوده و می توان از این سازه متحرک و انعطاف پذیر برای زیباتر شدن و ایجاد حسی بهتر در فضای کاری بهره برد.  بر اساس بررسی انجام شده کارمندان یک اداره همواره از کارکردن در یک اتاق کوچک و محصور ناراضی بوده و ترجیح می دهند کار خود را در فضایی دلباز تر و زیبا تر به پایان برسانند. از همین رو استفاده از پارتیشن های پاراوان در محیط ادارات و سازمان های مختلف علاوه بر دکوراسیون زیباتر فضای داخلی باعث افزایش راندمان کاری کارکنان آن اداره نیز خواهد شد. در این قسمت زیر پارتیشن پاراوان اداری و کاربردهای آن را در چند بخش مطرح کرده ایم:

  • باز گذاشتن دست طراحان برای پیاده سازی و اجرای فضایی اختصاصی و مشترک برای همه در یک محیط کوچک
  • عدم نیاز به شستشو و تمیز کردن سریع و راحت آن ها
  • دوام و استحکام بالا در برابر ضربات و فشارهای احتمالی
  • جلوگیری از ورود آلودگی و سر و صدا به علت عایق بودن آن
  • جنبه دکوراتیو و کاربردی پارتیشن پاراوان برای زیبایی بصری بیشتر محیط های اداری
  • تفکیک و جداسازی فضای کاری و غیرکاری ساختمان اداری از یکدیگر
  • استفاده از این محصول در فضاهای کوچک و کم نور برای بهره بردن از مزایای نور طبیعی خورشید
  • امکان ایجاد تغییرات مجدد در فضا و یا باز و بسته کردن آن در صورت نیاز
  • پارتیشن پاراوان اداری و کاربردهای آن در پوشاندن قسمت های مازاد و قناس شرکت از چشم سایرین

و ....

ویژگی ها و کاربردهای پارتیشن پاراوان اداریویژگی ها و کاربردهای پارتیشن پاراوان اداری

آخرین مطالب تکمیلی مبلمان اداری فضا گویا را در این بخش دنبال نمایید

پارتیشن اداری هوشمند چیست و چه ویژگی هایی دارد

در فضای اداری استفاده از پارتیشن بهتر است یا دیوار

انواع پارتیشن پاراوان اداری

پارتیشن پاراوان اداری و کاربردهای آن را بر حسب جنس و نوع مواد مورد استفاده برای ساخت آن میتوان در دسته های مختلف تقسیم بندی نمود که در حالت کلی ما معمولا در محیط ادارات و سازمان های مختلف شاهد پارتیشن پاراوان هایی از جنس چوب، شیشه، فلز، پی دی سی، پارچه و ام دی اف هستیم. هر یک از این پارتیشن ها از طرح و شکل خاص خود برخوردار بوده و افراد می توانند بر حسب بودجه و سلیقه خود برای خرید آن اقدام کنند. بد نیست که بدانید امروزه به علت افزایش قیمت و بهای چوب طبیعی برای ساخت پاراوان  از ام دی اف با طرح های متنوع استفاده می شود که به لحاظ دوام و ماندگاری بالا نیز بسیار کاربردی هستند.دسته بندی دیگر از این محصول متحرک را میتوان به صورت پاراوانهای چرخدار، تاشو و لولایی نام برد که هر یک از این موارد از مزایا و کاربرد های خاص خود برای تفکیک فضاها در محیط اداری برخوردار هستند. 

معایب استفاده از پارتیشن پاراوان اداری

اگر بخواهیم در یک دسته بندی کلی به معایب استفاده از پارتیشن پاراوان اداری و کاربردهای آن برای تفکیک و تزیین فضاهای ادارای اشاره داشته باشیم، میتوان این معایب را به صورت موارد زیر مطرح نمود:

  • تهیه نوع خاصی از پارتیشن پاراوان بر اساس نوع معماری محیط، دکوراسیون داخلی، نوع و رنگ مبلمان مورد استفاده در فضای اداری
  • کمک و مشورت از متخصصان و طراحان داخلی در زمینه تهیه نوع پارتیشن مناسب و کاربردی برای فضای محیط کاری خود
  • آگاهی کامل از تغییرات قیمتی انواع پارتیشن پاراوان با توجه به نوع متریال سازنده آن

مزایای استفاده از پارتیشن پاراوان اداریمزایای استفاده از پارتیشن پاراوان اداری

تفاوت پارتیشن ثابت و پاراوان اداری

مهمترین تمایز دو نوع پارتیشن ثابت و پاراوان در متحرک بودن آن است. در واقع پارتیشن پاراوان اداری را میتوان به راحتی بلند کرد و آن را در نقطه ای از فضای شرکت یا اداره که مدنظرمان است، مناسب با دکوراسیون و میزان نور محیط جابجا نمود. اما پارتیشن های ثابت فاقد قابلیت جابجایی بوده و برای حفظ حریم اشخاص به صورت ثابت به جای دیواره های آجری سنتی در محل مورد نظر نصب می گردد.

نکات مهم در خرید پارتیشن پاراوان اداری

با در نظر گرفتن نکاتی هنگام خرید و یا سفارش پارتیشن پاراوان اداری و کاربردهای آن میتوان با اطمینان و آسودگی خاطر بیشتر برای این کار اقدام کنید. از همین رو ما در این بخش علاوه بر آنچه که تاکنون در خصوص مزایا، معایب و کاربرد استفاده از این محصول گفته شد؛ به موارد دیگری نیز اشاره کرده ایم که در  زیر به صورت خلاصه و تیتر آورده شده است:

  • در نظر گرفتن طرح و تعداد جداره های پاراوان به دلیل تاثیر آن بر قیمت
  • در نظر گرفتن نوع و جنس متریال سازنده و طول عمر آن
  • در نظر گرفتن ضخامت پارتیشن و مقاومت آن در برابر فشار و ضربات احتمالی
  • توجه به جنس فریم در پاراوان های اداری ( معمولا از جنس آلومینیوم)

و ...

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
نظرات و امتیاز کاربران
به این صفحه امتیاز دهید
rate